Στην Ολυμπιακή Ακτή, θα συναντήσετε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, με άριστο σέρβις, τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες καθώς και πλούσια νυχτερινή ζωή για όλα τα γούστα. Αμμώδης ακτή, εκτείνεται σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων με λεπτή, καθαρή άμμο και ρηχή θάλασσα. Βραβεύεται κάθε χρόνο με την γαλάζια σημαία της Ευρώπης και κατακλύζεται κάθε καλοκαίρι από πολύ μεγάλο αριθμό τουριστών.

 

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεταξύ ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, καθώς και μπανγκαλόου και κάμπινγκ για να διαλέξετε. Πολυάριθμα εστιατόρια, ταβέρνες και κάθε είδους επιλογές εστίασης σας περιμένουν για να απολάυσετε τόσο την τοπική όσο και τη διεθνή κουζίνα. Πολλά και ποικίλα κέντρα διασκέδασης εξασφαλίζουν τη διασκέδασή και τη νυχτερινή σας ζωή.

 

Η Ολυμπιακή Ακτή βρίσκεται στο κέντρο της Πιερίας και ανήκει διοικητικά στο δήμο Κατερίνης. Συνδέεται με μια φωτισμένη παραλιακή λεωφόρο, με παράλληλο ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο για νυχτερινές βόλτες και αξέχαστα πρωινά.

 

Απέχει μόλις 8 χλμ. από την Κατερίνη και είναι εύκολα προσβάσιμη από τον Εθνικό Αυτοκινητόδρομο Ε75 (κόμβος Κατερίνης), τον παραλιακό επαρχιακό δρόμο Νέα Αγαθούπολη – Ολυμπιακή Ακτή και τον Σιδηρόδρομο (Σταθμός Κατερίνης).