Соби

Опрема

Купатило

Тоалетна хартија
Перници
Туш
Када
Тоалет
Фен за коса

Спална соба

Бело белье
Гардероба

Кујна

Шпорет/Рингли
Кујнски алатки/Садови
Фрижидер

Надворешни простори

Мебел за надворешни простори
Балкон

Удобства во собата

Штекер до креветот
Стенд за сушење облека
Греење
Клима уред

Internet

Бесплатен Wi-Fi е достапен во сите простории и не се наплаќа.

Телевизор

Телевизор со рамна екранска површина (Flat-screen TV)
Сателитска телевизија (Satellite TV)

Безбедност и заштита

Противпожарни апарати
Видеонадзорни камери во заедничките простории
Детектори на дим

Бизнис објекти/простории

Факс апарат
Фотокопир машина

Дополнителни информации” (Dopolnitelni informacii)

Звучна изолација