Соба на трети кат

Нашиот сместај е добро уреден и изразито чист. На третиот кат ќе најдете две соби со две удобни полу-двоен кревети кои гарантираат пријатен сон. Има и посебен простор со мала кујна, каде можете да приготвите вашите оброци. Кога ќе излезете на терасата, ќе уживате во прекрасен поглед и пријатна атмосфера. Дополнително, имаме гардероба со окачувачи за да ги складирате вашите облеки. Ние сме опремени со сите потребни алатки и садови за приготвување на вашите омилени јадења.

Формулар за контакт

Fill out this field
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.
Fill out this field
Fill out this field