Соба на првиот кат

Нашиот хотел ги нуди сите просторни и чисти соби. На првиот кат има две соби со две полу-двојни кревети, многу удобни. Има една голема бања со туш и мала кујнца во посебен простор, каде можете да уживате во вашата кафа, бидејќи нудиме целосна опрема. Собите имаат удобен балкон, клима уред и бесплатен Wi-Fi.

Формулар за контакт

Fill out this field
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.
Fill out this field
Fill out this field