Соба на вториот кат

Собите на вториот кат се брижливо подготвени и чисти. На вториот кат имаме две соби со две удобни полу-двојни кревети. Има посебен простор со мала кујна, каде можете да приготвите свои оброци. Собите такоѓе имаат удобна тераса и гардероба со закачалки за чување на вашите лични предмети. Понудуваме и сите неопходни опреми за готвење.

Формулар за контакт

Fill out this field
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.
Fill out this field
Fill out this field