Комуникација

Изнајмување на соби "Flora"

Adresa: Areos 9, Olimpica Akti 601 00
La 150 de metri de plajă.
Telefon: +30 23510 62344
Mob: +30 693 6923933
Whatsapp: +30 693 6923933
Viber: +30 693 6923933
Whatsapp: +30 6945 588633
Email: info@florarooms.gr

Формулар за контакт

Fill out this field
Fill out this field
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.
Fill out this field